Palvelut

Mittatilauskalusteet puusta ja metallista. Akustiikkaratkaisut huovasta. Suunnittelu ja asennus.

Sisustusarkkitehtuurin laadukas moniosaaja

Palvelut

metallikaluSteiden tuotanto ja asennus

Pulverimaalauksella kestävä pinta

Metallikalustetuotannossa hyödynnämme monipuolista metallialan osaajaamme, luotettavia alihankkijoita sekä uutta pulverimaalauslinjaamme. Meillä kalusteiden tuotannon suunnittelusta ja kokoonpanosta vastaa useinmiten sama henkilö. Näin tiedonkulku ja projektinhallinta on aina mutkatonta ja tehokasta. pulverimaalauksella saavutetaan erittäin kulutuskestävä ja kova pinta, joa tarjoaa myös erinomaisen säänkeston. Meillä valmistuvat myös merenrantamaisemiin sopivat ulkokalusteet, jotka on suunniteltu kestämään vaihtuvia sääolosuhteita. Vilkkaisiin ravintolaympäristöihin pulverimaalattu metallipinta on myös hyväksi todettu ratkaisu. Tervetuloa tutustumaan.

HARKITTU KOKONAISUUS SUUNNITTELUSTA ALKAEN

Muoto kertoo käyttötarkoituksesta

Kalusteiden ajaton ja minimalistinen tyyli muodostaa esteettisen laadun, joka kestää vuosikymmenestä toiseen. Vahvat materiaalit, liitokset ja mekanismit ovat taas keskeisiä teknisen laadun tekijöitä. Kestävä ja pitkäikaäinen kaluste, mahdollisesti uusklassikko, on erittäin pitkäikäinen ja ekologinen vaihtoehto. Parhaimmillaan huonekalujen arvo ja arvokkuus säilyvät sukupolvien yli. Kotimainen huonekalu on tärkeä ja eettinen arvovalinta. Valintaan sisältyy runsaasti oikeaa ja tinkimätöntä asennetta sekä tervettä päämäärätietoisuutta. Kotimaisia laatukalusteita on ilo omistaa. Niitä on ilo käyttää niin kodeissa kuin julkisissa tiloissa. Laadukkaat kotimaiset kalusteet luovat ympärilleen poikkeuksellisen miellyttävää tunnelmaa. Samalla puusepän valmistama, hienosti muotoiltu kaluste kertoo tarinan omistajistaan, sekä tilasta ja tilan suunnitelleista luovan alan tekijöistä. Keskustele lisää kokeneiden ja taitavien puuseppiemme kanssa. Tervetuloa tutustumaan.

Ota yhteyttä

Levee Oy valmistaa korkealaatuisia huonekaluja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Perusideana on käyttää laadukasta, sertifioitua puuta, kuten saarnia ja tammea – ja tehdä siitä niin muotoilullisesti kuin teknisestikin huonekaluja, jotka edustavat parhainta mahdollista laatua.

Ota yhteyttä