sijaitsemme paraisilla

Paraisten merellinen luonto tarjoaa inspiroivan ympäristön sekä puitteet laadukkaalle puusepäntyölle.

kotimaista valmistusta tarvitaan

Unelmasta totta

Kun juuri sopivat henkilöt, koneet, laitteet ja tilat löytyivät, oli aika toteuttaa haave ja perustaa huonekalutehdas Paraisiin yhteistyössä kokeneiden ammattilaisten kanssa. Koko tiimin lyhyessä ajassa tekemä suuri työmäärä kuvastaa erittäin vahvaa motivaatiota ja koko porukan todellista sitoutumista yhteiseen onnistumiseen. Tuotannon käynnistäminen tapahtui vuosien 2022-2023 aikana. Koemme, että Paraisilla on hyvä yrittää. Vanha suurkaupunki Turku on lähellä ja upea, inspiroiva saaristo ympäröi kaikkialla. Tervetuloa tutustumaan.

laajasti yhdestä osoitteesta

Levee valikoimamme auttaa keskittämään hankintanne

Leveen idea on tarjota riittävän laaja ja leveä valikoima sisustukseen saumattomasti yhteensopivia kokonaisuuksia. Tämä tarkoittaa joustavaa sopimusvalmistusta, sujuvaa mittatilauspalvelua, oman mallistoston valmistusta, akustiikkapaneleiden ja -seinäkkeiden valmistusta – ja ylipäänsä monipuolista kiinto- ja irtokalusteiden valmistusta ja asentamista avaimet käteen -palveluna, jotka saadaan nykyaikaisen valaistuksen kanssa toimimaan täydellisesti niin arjessa kuin juhlassa. Kestävä kehitys toteutuu kalusteiden massiivipuussa ja tuotteiden poikkeuksellisen pitkässä elinkaaressa sekä kunnostettavuudessa, kun joskus sellaisen aika on. Massiivipuisen laatukalusteen patinoituminen on myös kaunista. Tulemme valmistamaan vuosien saatossa merkittävän määrän klassikkokalusteita. Teemme päivittäin laadukasta yhteistyötä suomalaisen sisustusarkkitehtuurin ja huonekalumuotoilun mielenkiintoisilla rintamilla.

RAVINTOLAT, hotellit ja TOIMITILAT

Julkaisemme pian tietoa uusista referensseistämme

Ota yhteyttä

Levee Oy valmistaa korkealaatuisia huonekaluja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Perusideana on käyttää laadukasta, sertifioitua puuta, kuten saarnia ja tammea – ja tehdä siitä niin muotoilullisesti kuin teknisestikin huonekaluja, jotka edustavat parhainta mahdollista laatua.

Ota yhteyttä